Wil jij ondernemen op jouw manier?

Met mijn 1-op-1 mentor traject sta ik als jouw business mentor, cheerleader en partner in crime aan je zijde.
Lekker werken met én voor mensen waarvan je gewoon écht energie krijgt en die je supergoed kan helpen, terwijl je ook gewoon geld verdient en een steady bedrijf hebt. Klinkt héérlijk toch?

Waarom zou je voor mij kiezen als businessmentor?

Ik weet dat het succes van jouw onderneming in je eigen handen ligt. Maar dat betekent niet dat je het allemaal alleen hoeft te doen of opnieuw het wiel uit moet vinden.

Als jouw mentor, cheerleader en partner in crime, pak ik samen met jou de kansen die je laat liggen en bepalen we de doelen, die zorgen dat jij gewoon lekker kan leven van je toko.

Of je nu net begint als ondernemer of al even aanmoddert met je bedrijf, ik sta klaar om je te begeleiden en, waar nodig, je liefdevol die schop onder je hol te geven om je verder te helpen. 

Dit traject van ongeveer 4 maanden is voor ondernemers die een bedrijf willen bouwen dat niet alleen steady is, maar ook de leukste klanten aantrekt.

Geen loze beloftes of copy paste marketing strategieën, maar leren hoe je een bedrijf krijgt waar je blij van wordt en wat de koelkast vult.

Ik help jou op een hands-on, no nonsense manier en sta écht naast je, ook als het even kut gaat, want ondernemen is nou eenmaal niet alleen maar mojito’s en zonneschijn. Heláás!

nA BIJNA 15 JAAR ONDERNEMEN WEET IK ZEKER DAT IK JOUW KANSEN KAN LATEN ZIEN WAAR JE ZELF OVERHEEN KIJKT

Wat zit er in het 1 op 1 mentortraject:

✅ Kennismakingsgesprek
Kickstartsessie
✅ Uitgebreide analyse van de huidige situatie
✅ Ik analyseer grondig je website, aanbod, en marketing.
✅ 6 Strategiesessies op maat 

✅ Persoonlijke opdrachten en resources
✅ Alle ruimte voor vragen via Whatsapp
✅ Afsluitend gesprek om de voortgang door te nemen

Wat gaan we doen dan?

Kennismakingsgesprek

We beginnen met een kennismaking.
Zonder klik geen samenwerking, toch? Dit gesprek is natuurlijk 100% vrijblijvend.

Starten!

Hebben we er allebei zin in?
Dan gaan we aan de slag.  

Kickstartsessie

Tijdens deze uitgebreide sessie nemen we een diepe duik in jouw onderneming, welke doelen je voor ogen hebt en de uitdagingen die je onderweg tegenkomt.

De kickstartsessie duur 1 á 2 uur. We nemen gewoon de tijd om alles te bespreken. 

We zullen je huidige situatie bespreken en kijken waar je naartoe wilt groeien. Dit is jouw kans om alles op tafel te leggen – van je grootste dromen en doelen tot de struggles die je uit je slaap houden.

Deze sessie is de perfecte springplank om met frisse energie en een helder plan jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen.

Analyse van je situatie:

Ik neem je huidige situatie en werkwijze grondig onder de loep.

Ik bekijk je huidige website, aanbod, aanpak en/of marketingactiviteiten met een kritisch oog. Zo kan ik goed bepalen wat je al supergoed doet en waar nog winst te behalen is.  

Ik voer ook onderzoek uit naar je concurrenten om te zien waar zij staan en hoe jij je kunt onderscheiden. SEO is een ander punt dat we onder de loep nemen. Ik doe een SEO-onderzoek om te bepalen hoe jouw website presteert (of kan gaan presenteren als je er nog geen hebt) in zoekmachines en waar verbeteringen mogelijk zijn.

Alles wat nodig is om een helder beeld te krijgen van je huidige positie, onderzoek ik. Zoals ik al zei… dit is geen copy-paste aanpak, we gaan écht op maat aan de slag.

Dit is essentieel om te bepalen welke stappen we moeten zetten om jouw bedrijfsgroei niet alleen te meten maar ook significant te verbeteren, op een manier die bij jou past.

Deze analyse is de basis waarop we bouwen, het geeft ons de inzichten die nodig zijn om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen.

Tweewekelijkse 1 op 1 sessies (in dit traject zijn er 6 inbegrepen)

Jouw bedrijf en behoeften staan centraal. En JIJ natuurlijk, want ik vind het het allerbelangrijkst dat jij straks lekker gaat draaien en (nog steeds) blij wordt van je bedrijf.

Dit betekent niet dat we lekker lui achterover in je comfortzone blijven hangen trouwens 😉.

We creëren een op maat gemaakte planning die niet alleen jouw struggles nú verlicht, maar je op de lange termijn ook de handvatten geeft om op een flexibele manier te ondernemen.

Deze sessies duren tussen de 1 en 1,5 uur, zodat we zonder haast kunnen spreken over wat jou momenteel bezighoudt.

Na elke sessie krijg je persoonlijke opdrachten mee. Deze zijn ontworpen om jou actief aan je bedrijf te laten werken en de kans te vergroten dat je snel zichtbare resultaten boekt.

Indien nodig, voorzie ik je van speciaal voor jou samengestelde materialen. Denk aan spreadsheets om gegevens te verzamelen, checklists om te zorgen dat je niets overslaat en invuloefeningen om inzicht te krijgen waar de kansen liggen.

Alles om ervoor te zorgen dat jij van mij de best mogelijke ondersteuning krijgt.

Ruimte voor vragen via whatsapp

Beschouw me tijdens de looptijd van het traject, buiten onze sessies om, als jouw hulplijn via de app.

Of het nu gaat om strategische beslissingen, technische hick-ups, of communicatiekwesties met klanten waar je hoofdpijn van krijgt – stuur me een berichtje.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Ik ben hier om te helpen.

Van maandag tot vrijdag, tussen 10.00 en 14.00 uur, kun je rekenen op een snelle reactie. Dus, loop je ergens tegenaan? Geef een gil en samen komen we er wel uit!

Afterparty

Zodra dit traject erop zit, gooien we niet zomaar de handdoek in de ring.

We plannen een gezellige call om jouw succes en vooruitgang te vieren! Tijdens deze sessie nemen we de tijd om terug te kijken op je reis, de behaalde resultaten onder de loep te nemen en te zorgen dat alles piekfijn in orde is voor je volgende stappen.

Je kan er natuurlijk altijd voor kiezen om nog lekker samen te blijven werken of bijv. een seo traject te gaan doen met me of we gaan gewoon nog even samen verder met de mentorsessies.

1.497,00

1 op 1 Mentortraject

Laten we samen dé Sweet! spot voor jouw bedrijf vinden.

Hebben we al gesproken? Boek dan direct jouw traject.

Kennen we mekaar nog niet? Plan dan eerst een kennismaking.

Je mag altijd in max. 5 termijnen betalen, want jou stevig in je ondernemersschoentjes laten staan is me véél meer waard, dan in 1 x geld innen. Stuur gewoon een berichtje en we regelen het.