Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
37,50

Liever luisteren dan lezen?

Luister de audio, die is écht leuker.

 

Hé lieverd!

Wat supergaaf dat jij besloten hebt om mee te doen met deze SEO challenge.

Ik ben er oprecht trots op dat ik jou mag gaan helpen om je vindbaarheid en zichtbaarheid in Google te verhogen én nog veel belangrijker: jou de handvatten ga geven om zelf met je SEO aan de slag te gaan.

Hoe graag ik namelijk ook alles voor je uit handen zou nemen en je een SEO traject zou verkopen, snap ik dat het voor een startende of groeiende ondernemer bést wel even een stevige investering kan zijn.

Daarnaast is het véél fijner als je ergens zelf een beetje kaas van gegeten hebt, zelfs als je later van plan bent om het wél uit te besteden! Dan is niet alles abracadabra.

Ok, let´s talk SEO, mensen denken er te moeilijk over óf ze denken er te makkelijk over. De één denkt dat als je die groene bolletjes in Yoast maar voor elkaar hebt de eerste plek in Google niet lang uit kan blijven.
De ander begint er gewoon helemaal niet aan, omdat ze na het lezen van termen als Backlinks, SERP, 301 redirect, zélf bijna een groen bolletje worden: laat maar weer zitten, dát ga ik NOOOOIT snappen.

In deze 10 daagse challenge ga ik je leren hoe je kan zorgen dat je gevonden wordt op termen waar je ook echt wat aan hebt, maar wel op MIJN manier, á la Iris dus.

Je kan deze challenge op élk moment starten en volgen, je werkt in je eigen trainingsomgeving.

Neem je tijd, maar duik ook weer niet té diep in de konijnenhollen van het internet. Hoe sneller jij iets leuks online hebt staan, hoe sneller jij ook gewoon écht daadwerkelijk ergens anders dan op je bedrijfsnaam gevonden gaat worden 😂.  Je gaat het namelijk tóch nog verbeteren, maar dat ga ik je allemaal uitleggen. 

Tijdens de challenge nodig ik je echt van harte uit om vragen aan me te stellen, dit mag via mail of dm.

Mail: iris@sweet-digital.nl
Dm: @iris_sweetdigital